Cine este Certific.ro?

Certific.ro este rezultatul unei companii infintate in anul 2007, atunci cand ne-am decis sa iti furnizam servicii de expertizare energetica. De-a lungul anilor, am reusit sa oferim calitate clientilor nostri, iar astazi avem o echipa formata din profesionisti, care au un singur scop, si anume clienti multumiti de noile lor certificate energetice.

Certific.ro a fost creat ca sa scurteze drumul tau catre un certificat energetic. Experienta si munca ne-au ajutat sa mentinem un echilibru intre calitate si pret, dar si sa predam certificatele de performanta energetica in maxim 48 de ore.

Sediul Certific.ro din Timisoara - Certificat Energetic
Echipa Certific.ro din Timisoara

De ce sa colaboram?

In prezent, noi am certificat energetic multe tipuri de cladiri (apartamente, case, spatii comerciale, blocuri, spitale, hale, primarii) si avem peste 80 de colaboratori din domeniile juridic (avocati, notari), imobiliar (dezvoltatori, agentii), bancar (programul „Prima casa”), constructii (arhitecti, birouri de proiectare, firme de executie) si institutii publice.

Te asteptam in Timisoara, pe Aleea Cristalului, nr.2A, ap.4, parter. Suna la interfon, la numarul 4, iar o colega iti va deschide indata. Programul incarcat si numarul mare de clienti ne-au făcut sa marim orarul de functionare. De aceea, vizionarea imobilului care se doreste a fi certificat se poate face de Luni pana Duminica, intre orele 8.00 si 24.00.