Doresti sa construiesti o casa nZEB sau o cladire nZEB ?

Conform legii 372 din 2005, toate clădirile pentru care recepţia la terminarea lucrărilor se efectuează în baza unei autorizaţii de construire emise începând cu 31 decembrie 2020 trebuie să respecte standardul nZEB („nearly zero energy building”), adică să fie o cladire cu  consum de energie aproape egal cu zero si sa asigure un consum de minim 30%  din surse regenerabile de energie produsa la fața locului sau la o distanta maximă de 30 de km.

Ai nevoie de de un Studiu nZEB conform certificatului de urbanism ?

Atunci ia legatura cu noi pentru a intocmi acest studiu.

Vreau Studiu nZEB

studiu nzeb

certificat nzeb

Ce este studiul nZEB?

Studiul nZEB sau Conformarea energetica la standardul nZEB sunt intocmite de catre auditorul energetic si contin calculele necesare, incadrarile in limitele indicatorilor energetici stabiliti prin metodologia mc001 in vigoare dar si concluziile clare prin care cladirea poate satisface standardul nZEB.

Studiul se intocmeste impreuna cu intreaga echipa de proiectare si este necesar si util ca echipa noastra sa fie implictata de la inceputul proiectului.

 

Echipa certific.ro va sta la dispozitie si face toate demersurile necesare pentru obtinerea certificatului nZEB in cel mai scurt timp.

Beneficiile colaborarii cu echipa certific.ro in vederea intocmirii unui studiu nZEB

Arhitect

Incearcam sa venim in sprijinul arhitectului, incercand sa ajutam asumat la indeplinirea cerintelor obligatorii de performanta energetica a cladirilor. Prin acest studiu noi intocmim calculele necesare si impreuna putem stabilii cel mai eficient energetic grad de izolare termica astfel putem livra impreuna un proiect confomar energetic la standardul nZEB.

Beneficiar

Existand obligativitatea construirii la standardul nZEB putem ajuta beneficiarul sa construiasca legal si sa investeasca cat mai eficient in obtinerea acestei cerinte cat mai obiectivi posibil. Am reusit sa conformam energetic cladiri cu diferite functiuni de tip unifamilial, multifamilial, blocuri de locuinte, case insiruite, birouri, clinici, spitale etc.

Proiectant instalatii

Avem in cadrul echipei certific.ro auditori energetici, care au experienta de 10-15 ani in proiectarea instalatiilor cladirilor. Am reusit pana acum sa intelegem provocarea proiectarii unor astfel de instalatii si impreuna am gasit solutii active incat sa putem satisfice cerintele minime de producere locala de energie regenerabila.

Institutii

Putem colabora cu institutiile statului in sistem de voluntariat in vederea informarii noilor cerinte minime in vigoare in cazul in care exista eceasta cerinta.