Cum obtii un certificat energetic in Arad

In cadrul acestui articol, vom detalia cum poti obtine certificate energetice in Arad extrem de rapid. Certific.ro a fost creat pentru a usura obtinerea certificatului de catre clientii care apelează la serviciile noastre.

Certificatul energetic este obligatoriu din anul 2013 iar potrivit legii, pentru cladirile sau unitatile de cladire care se vand sau se inchiriaza, proprietarul este obligat sa puna la dispozitia potentialului cumparator sau chirias, anterior perfectarii contractului, o copie de pe certificatul energetic. Acest lucru este valabil astfel incat acesta sa ia cunostinta despre performanta energetica a cladirii/unitatii de cladire pe care urmeaza sa o cumpere/inchirieze.

Cu ajutorul certificatului energetic, beneficiarul obtine date importante privind consumul energetic anual al locuintei pentru: incalzire, iluminat, ventilare si climatizare. Valabilitatea certificatului este de 10 ani de la data eliberarii iar rolul acestui document tehnic cu caracter informativ este de a atesta performanta energetica a cladirii, precum si incadrarea acesteia intr-o clasa de performanta energetica.

Cladirea este incadrata intr-una din cele sapte clase energetice, pornind de la clasa A caracterizata prin consumul cel mai scazut de energie, pana la clasa G corespunzatoare celui mai ridicat consum specific de energie.

Ce va ofera Certific.ro pentru a obtine certificate energetice Arad

  1. Compania noastra, infiintata in anul 2007, are scopul de a furniza servicii de expertizare energetica8 de cea mai buna calitate. Satisfacerea necesitatilor clientilor nostri reprezinta un lucru important pentru noi. De aceea, apeland la serviciile noastre, poti fi sigur ca veti obtine rapid certificate energetice in Arad. Echipa noastra de specialisti cu experienta in domeniul energetic sta la dispozitia ta de luni pana duminica de la ora 8.00 pana la 24.00.
  2. Preturile practicate de Certific.ro sunt extrem de avantajoase, oferind beneficiarului un echilibru perfect intre calitate si pret. Pretul unui certificat energetic este dat de tipul si marimea imobilului. Preturile practicate de firma noastra sunt cuprinse intre 200–400 de lei pentru imobile de tip apartament si 250–600 lei pentru imobile de tip casa unifamiliala. Pentru alt tip de imobil (hala industriala, cladire de birouri, spatiu comercial, etc) pretul se stabileste in urma unei discutii.
  3. Durata de obtinere a certificatului energetic este rapida, in maxim 48h.
  4. Colaborarile noastre de pana acum va ofera garantia unei bogate experiente in domeniu. In prezent avem peste 700 de cladiri certificate energetic si peste 80 de colaboratori din domeniul juridic, imobiliar, bancar, constructii si institutii publice.

Obtine acum certificate energetice in Arad!

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi! Echipa Certific.ro poate fi contactata telefonic la numarul de telefon 0736.666.333 sau prin email la office@certific.ro. Vizionarea cladirii/apartamentului se realizeaza in cel mai scurt timp posibil, in functie de disponibilitatea ta de luni pana duminica intre orele 8.00 – 24.00.

Dupa incheierea auditului vom emite certificatul energetic Arad, document oficial ce cuprinde indicatori numerici si care exprima performanta energetica a locuintei tale. Certificatul de Performanta Energetica si Planul Releveu va fi predat in maxim 48 ore atat in format fizic cat si electronic (scanat) pe CD si e-mail.

Apeleaza cu incredere la echipa Certific.ro pentru a obtine certificate energetice Arad. Iti stam la dispozitie de luni pana duminica intre orele 08:00-24:00. E simplu, ne contactezi iar de restul ne vom ocupa noi!