team-building-arieseni-certific.ro2

Pentru ca nu totul se rezuma la munca, stres si obligatii, noi echipa Certific.ro am decis sa mergem in team building la Arieseni, mai exact in comuna Vadul Motilor, pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a ura bun venit celor care s-au alaturat echipei in ultima perioada, astfel reusind cu succes sa ne rupem de viata cotidiana.

Am ales ca si cazare pensiunea Casa Anda care ne-a impresionat atat prin pozitionarea excelenta intr-un peisaj extraordinar, cat si prin dotarile pe care le ofera turistilor.

Timp de 2 zile ne-am relaxat vizitand Pestera lui Ionele care a fost descoperita din anul 1857, Pestera Scarisoara sau Ghetarul de la Scarisoara, unde se gaseste cel mai mare ghetar subteran din Romania, de aici venind numele pesterii, dar si imprejurimile care ne-am convins ca in Romania exista locuri mult mai frumoase de vizitat decat in alte tari.

Ca si concluzie: am avut parte de distractie continua, ne-am cunoscut mult mai bine intre noi (lucru care de obicei nu se intampla la birou, dupa cum stiti si voi 🙂 ), am descoperit impreuna lucruri pe care nu le-am stiut unii despre altii, am consolidat echipa si am format “o gasca de prieteni” pornita la drum spre fapte mari.

Pestera Scarisoara sau Ghetarul Scarisoara